Ma 2018. december 10, hétfõ Judit napja van.
Ezen a napon történt:

Kosárlabda

Hazai kosárlabdamérkőzés

Felavatják az új csarnokot

2018. november 14- én szerdán 18:00-kor kosárlabda mérkőzésre kerül ki a Bátaszéki SE- Bonyhádi KSE U13 korosztályú csapatai között.

A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség érzékelve az U11-es korosztálynak szóló  „Nyuszi Kupából” kinövő játékosok megyei szinten való versenyeztetésének igényét, és a 2018/19-es szezonban elindította a „Nagyok Kupája” elnevezésű U13-as megyei bajnokságot, melyben lehetőséget biztosít az előkészítő csapatok nemzeti korosztályos bajnokságon kívüli mérkőzésen való szereplésre. A bajnokságban szerepelhet minden 2006 után született gyermek, valamint rajtuk kívül 4 túlkoros játékos engedélyezett csapatonként.

 

E meccsnek több különleges apropója is van, ugyanis a bajnokság első hazai mérkőzése, illetve a felújított csarnokban, az új, TAO pályázatból megvalósított leengedhető kosárpalánk alatt ez az első hivatalos mérkőzés.

 

A Bátaszék SE U13-as csapata Pomsár Szilvia vezetésével készül. A csapat tagjainak túlnyomó többsége az elmúlt években Matejcsek-Lerch Éva alatt a fent említett Nyuszi Kupában szerzett meccsrutint.

A Nagyok Kupájában 9 csapat vesz részt,  a Bátaszék jelenleg 2 győzelem 1 vereség mutatóval áll.

Eddigi eredményeik:

Dombóvári KKE - Bátaszéki SE 32-74 

KSE Zomba- Bátaszék SE 19-86 

Atom City-Atomerőmű SE- Bátaszék Se 47-25 

 

Dokumentum:
Datum indul: 2018-11-09
Datum vege:
Kiemeles: 1