Ma 2018. november 18, vasárnap Jenõ napja van.
Ezen a napon történt:

Labdarúgás

Bátaszék-Újpest

A bátaszéki Goll János alapította UFC a soros ellenfél

Szeptember 22-én, szombaton a címvédő, kupagyőztes, nem rég még a spanyol Sevilla ellen Európa Liga párharcot vívó Újpest látogat Bátaszékre, hogy a helyi csapattal egy mérkőzésen döntsenek a következő körbe, a legjobb 64 közé jutásról.
 
Mondanunk sem kell, finoman szólva sem a BSE a meccs esélyese, ugyanakkor ez egy hatalmas, ritkán adódó lehetőség, amely egész biztosan felpörgeti a játékosokat, akik szurkolóik előtt egész biztosan mindent megtesznek majd az országos bravúrért. Egy címvédőt már sikerült búcsúztatni, hiszen a selejtezőben a regnáló megyei bajnok Tolnát sikerült búcsúztatni, előtte pedig Kakasd hajtott fejet.
 
 
Mint ismert, tavaly szintén összejött a főtáblára jutás, ahol az ideihez hasonlóan egy NB I-es csapattal találkoztunk, a később egész az elődöntőig menetelő és ott éppen a későbbi győztes Újpesttel szemben egy gól különbséggel alul maradó Balmazújváros kínkeservesen, 1-0-s győzelemmel jutott végül tovább.
 
 
Akármi lesz is az idei eredmény, szeptember 22. így is, úgy is a labdarúgás szerelmeseinek ünnepe lesz Bátaszéken. Mint Lerch Béla a teol.hu-nak elmondta: „Nagyon örülünk az Újpestnek, nagyon várjuk, hogy pályára léphessünk a lilák ellen. Tavaly az NB I-es Balzamújvárossal szemben derekasan helytálltunk, csak egy nullára kaptunk ki, szeretnénk most is becsülettel, állva meghalni. A játékosok folyamatosan hívogatnak, amióta kiderült, hogy az Újpest az ellenfelünk, ők is fel vannak dobódva. Fel fogunk készülni az Újpest fogadására, nagy nap lesz ez a bátaszéki labdarúgás életében.”
 
-tm-
 
 
Kapcsolódó: Jeles Bátaszékiek
Dokumentum:
Datum indul: 2018-09-04
Datum vege:
Kiemeles: 0