Ma 2018. november 17, szombat Hortenzia, Gergõ napja van.
Ezen a napon történt:

Ami még sportélet

A BSE közgyűlésén jutalmazták a legkiemelkedőbb sportolókat

A közgyűlésen elhangzott a szkosztályok 2017-es beszámolója, elfogadták a 2017-es év jelentését, és a 2018-as költségvetést, az új Alapszabályt és az FB tagokat. Ezt követte a díjazottak méltatása.

A közgyűlésen elhangzott a szkosztályok 2017-es beszámolója, elfogadták a 2017-es év jelentését, és a 2018-as költségvetést, az új Alapszabályt és az FB tagokat. Ezt követte a díjazottak méltatása.

 

A Bátaszék Sport Egyesület elnöksége szakosztályi különdíjban részesítette:

KARATE SZAKOSZTÁLY:

 

Kiss Bánk Botond

Botond az ifjúsági korosztály egyik legkiemelkedőbb, lehetetlent nem ismerő versenyzője. Nála minden edzés egy újabb verseny, és minden verseny egy újabb edzés a még jobb formához. Akarása és küzdeni tudása az évben többször juttatta el a legjobbak közé. A két legnagyobb hazai rendezvényen a WKF Magyar Bajnokságon és az Országos Diákolimpián is ezüstérmet szerzett. A Szardínián megrendezett Wado-Kai (ejtsd wadokáj) Karate Európa Bajnokságon egy arany, egy ezüst és egy bronzérmet szerzett.

 

Győri Liána

Lia, a Karate Szakosztály kadet leány versenyzője, aki  az évek alatt igazi versenyző egyéniséggé nőtte ki magát. Munkabírása és szorgalma emelte ki a többiek közül. Napjainkban is a szakosztály legeredményesebb leány versenyzője. Lia, az országos karate rendezvényeken rendre a dobogón szerepel, a Szardíniai Wado-Kai (ejtsd wadokáj) Európa Bajnokságon két bronzérmet szerzett.

 

KOSÁRLABDA SZAKOSZTÁLY:

 

Rácz Nóra

Nóri az MKOSZ megyei U11-es bajnokságban, a Bátaszéki Oroszlánok csapatunkban játszik. A régió 19 csapata közül az első 4-5 élenjáró csapat között vagyunk. Nóri mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken nagyon fegyelmezett. Alázat és hatalmas terhelhetőség jellemzi. Bármit megold, amit kérnek tőle. Törékeny testalkata nem akadály, még amikor egy nála erősebb, masszívabb ellenfél ellen kell játszani. Védőmunkájával, amikor az ellenfél legjobbjait hatástalanítja, sok győztes mérkőzést hozott a csapatának. Gratulálunk Nóri!

 

Heberling Dániel

Dani az MKOSZ megyei U11-es bajnokságban, a Bátaszéki Kisoroszlánok csapatunkban játszik. Óvodás kora óta jár edzésekre, ez az első bajnoki szezonja, azonban fiatal kora ellenére rögtön kiemelkedett a mezőnyből. Alkati előnyeit okosan használja, küzdőképességével, gyorsaságával a mérkőzések legjobb játékosai között van. Tudását igyekszik folyton bővíteni, szinte türelmetlen a tudásszomja az új technikák iránt. 

 

LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY:

 

Horváth Roland

Roland 2004 januárjában született,  Bátán lakik, de a helyi iskolában végzi tanulmányait. Egyesületünkbe 2014-es évben szerződött, az u-14-es és az U-16-os csapatban is szerepel. Posztja kapus, de sokszor játszik védőt vagy középpályást is. Már túl van több mint 100 hivatalos fellépésen. Csendes, megbízható játékos, aki minden edzésen és mérkőzésen részt vett, amikor egészsége engedte. Társai felnéznek rá, megbecsülésük jeleként a csapatkapitányi karszalagot is Ő viseli.

 

 

Kiss Péter

Péter, a felnőtt labdarúgó csapat rendkívül megbízható tagja. Igaz, nem saját nevelésű játékos, de szorgalmával, játékával, fegyelmezett magatartásával kivívta a közösség elismerését. Edzésmunkája példamutató. A pályán a belső védő posztján, sportszerű, határozott, megbízható teljesítményt. Csendes, nyugodt típus. Az öltözőben ritkán szólal meg, de ha hallatja a hangját, arra oda kell figyelni. A játékos társai, a szurkolók elismerik játéktudását, szorgalmát, példás sportolói magatartását. Szeretnénk még nagyon sokáig a labdarúgó szakosztály tagjaként köszönteni.

 

ÚSZÓ SZAKOSZTÁLY:

Rajnai Viktória

Bakesz a csapat legszorgalmasabb versenyzője. Hihetetlen mennyiségű edzésmunkát végez. Hetente hatszor úszik, rengeteget dolgozik egyénileg is. Olyan sportoló, aki a jövőjét is ennek a sportnak kívánja szentelni. Abszolút példakép a felnövekvő generáció számára. Minden úszásnemben bevethető úszó. A megyei diákolimpián hát és gyorsúszásban is a dobogó második fokán végzett, de hisszük hogy a befektetett munka a csúcsra viszi.

Bozsolik Ákos

Ákos, az Úszó Szakosztály legszorgalmasabb és egyben leggyorsabb fiú tagja. Rendkívüli teherbírással és szorgalommal rendelkező sportoló, aki igazi példaképe lehet a felnövekvő generációnak. Remek vegyes úszó, de hát és gyorsúszásban igazán kiemelkedő. Az évek során többször bizonyította, hogy ott van a megye legjobbjai között. 1 perc közeli gyorsúszó eredményével, nem érdemtelenül jegyzik már a megyei úszóéletben.

 

A Bátaszék Sport Egyesület Elnöksége egyesületi különdíjban részesítette az alábbi sportolókat:

 

 

A gyermek, serdülő kategória díjazottja:

Kollár Lilla

Lilla az MKOSZ megyei U11-es bajnokságban, a Bátaszéki Kisoroszlánok csapatunkban játszik. Óvodás kora óta kosarazik, idén 3. éve. Korosztályából folyamatosan kiemelkedik, az edzéseken példamutatóan fegyelmezett, minden edzésen részt vesz. Tehetsége vitathatatlan, amely szorgalommal párosul, nem csak korosztálya, hanem az eggyel idősebbek edzésére is jár, valamint szabadidejében is sokat áldoz az egyéni fejlődésre. 

A 2016/17-es szezonban beugróként belekóstolt a bajnoki részvételbe, az idén pedig csapatának húzóembere. Gyors indulásai, labdabiztonsága és dobószázaléka (átlag 45%) a megyében is figyelmet keltett, a megyei bajnokság 10 legjobb dobója között van. A pontszerzés mellett figyel a védekezésre, aktívan küzd a labdáért, igyekszik a szabályos védőmunkát alkalmazni. A lepattanó labdákért, a labdaszerzésért folyamatosan fut, a pályán 100%-osan van fent testben és lélekben egyaránt.

A kosárlabdázást komolyan veszi, a példaképekre feltekint, és saját gyengeségeit kitartóan igyekszik javítani. Példamutató az egész szakosztály számára.

 

Az ifjúsági kategória díjazottja:

Kis Levente

Levente az U-16-os csapatunk kapitánya. Minden mérkőzésen teljes erőbedobással küzd a győzelemért. Próbálja erre sarkallni társait is. Jól teljesít az edzéseken is, a játék egyes elemeiben felveszi a versenyt az ifistákkal. Több poszton bevethető játékos, megbízható és képes alkalmazkodni a megváltozott játékhelyzetekhez. Többször elégedetlen a saját teljesítményével, ami még jobb edzésmunkára készteti. Edzőivel és az egyesület más vezetőivel kapcsolata kiváló.

 

A felnőtt kategória díjazottja:

Mórocz Ákos

Ákos a szekszárdi Garay gimnázium tanulója, a Karate Szakosztály U21 korosztályú versenyzője. Meghatározó vezéregyénisége a csapatnak. Olyan versenyző aki rangosabb versenyeken elindítható akár a magasabb U21 korosztályban is. Ákos 2017-ben a Magyar Válogatott kerettagja volt, és ő képviselte hazánkat Szófiában a juniorok -67 kg-os mezőnyében. Eredményei alapján 2017 őszén kijutott a Szardínián megrendezett stílus Európa-Bajnokságra, melyet U21-es kategóriában megnyert. Országos Diákolimpiai győzelme, már csak hab volt erre a tortára.

 

 

Bátaszék Sport Egyesületben tevékenykedő szakembereknek:

 

Bertalan Anett - úszás utánpótlás edző

Csaba-Tóth Zsófia – kosárlabda utánpótlás edző

Köbli Kata – karate utánpótlás edző

Matejcsek-Lerch Éva – kosárlabda utánpótlás edző

Mesz Zsófia - úszás utánpótlás edző

Mezei Réka- úszás utánpótlás edző

Pomsár Szilvia – kosárlabda edző

Tenczlinger Tímea – labdarúgás utánpótlás edző

 

Antal János – karate utánpótlás edző

Babos Csaba – karate utánpótlás és felnőtt edző

Dorn Ernő – labdarúgó utánpótlás segédedző

Kiss János – labdarúgó felnőtt edző

Ruppert Szilárd – kosárlabda erőnléti edző

Tenczlinger Tamás – labdarúgás utánpótlás edző

Tóbi István – labdarúgó utánpótlás edző

Varjas Zoltán – labdarúgó utánpótlás edző

 

 

Dokumentum:
Datum indul: 2018-04-07
Datum vege:
Kiemeles: 0