Ma 2018. október 22, hétfõ Elõd napja van.
Ezen a napon történt:

Ami még sportélet

Hírek az utcából

Idén negyedik alkalommal nevezett a Legjobb Utcai Csapat Egyesület a Magyar Látványtánc Szövetség éves versenyszezonjába.

2017-ben a kaposvári selejtező után sajnos sérülések miatt be kellett fejeznünk a versenyzést. Remélhetőleg idén minden táncos vigyáz magára.

Március 3-án az időjárás kedvezőtlensége ellenére biztonságosan megérkeztünk Kaposvárra. A versenyen összesen 189 produkció nevezett.

A délelőtt folyamán a Crazy Girl (Holecsek Minka, Szauter Gitta) mini pop duóban, és a The Best Girls (Egri Lívia Amanda, Kiss Ingid, Schmidt Anett, Szarkali Fanni Adrienn) gyermek pop csoportban képviselte városunkat. A szervezők sajnos nem tudták tartani a tervezett időt, így fáradtan vártuk már az első eredményhirdetést, de nem hiába. A két „minike” bronz minősítést kapott, a gyerek csoport pedig a harmadik helyen végzett.

Délután ráértünk kicsit pihenni, mert a többiek csak este kerültek sorra. Az idei szervezés is hozta a formát, néha nem tudtuk, hogy milyen műsort láthatunk. A SIS&BRO felnőtt pop párosban (Hollósi Zsóka, Hollósi Bence) már izgatottan várta, hogy színpadra léphessen. Őket követte Ill Patrícia junior dance aerobic szólóban mint „Rock Istennő”. A hangunkat továbbra sem kellett pihentetni következtek a „Bojz”-ok felnőtt street dance mix párosban (Farkas Levente, Hollósi Bence), majd Mácsai Viktória junior street dance mix szólóban „Szavak Nélkül”.

Az év első kvalifikációs verseny utolsó versenyzői a 189-es rajtszámmal az „Újra Kezdés” generációs street dance mix formáció (Böröcz Kamilla, Egri Lívia Amanda, Farkas Levente, Farkas Zsanett, Göbő Adrienn, Hollósi Bence, Hollósi Zsóka, Ill Norbert, Kiss Ingrid, Mácsai Viktória, Schmidt Anett, Simondi Petra, Várnagy Nikoletta). 

Az éjszakába nyúló eredményhirdetésen egymás ölében fekve vártuk az este befejezését. Megérte, mivel sorra vehettük át az érmeket. Ill Patrícia, a Hollósi testvérek, Farkas Levente- Hollósi Bence duó, Mácsai Viktória arany minősítést szeretek a nap folyamán.

 

Az Újra Kezdés formáció ezüst minősítéssel végzett.

Köszönjük mindenkinek, akik szurkoltak nekünk, akár a helyszínen akár itthon. Az elfáradt „kis család” éjfél után indult haza. De nincs pihenés, minden táncos továbbjutott a május végén megrendezésre kerülő Országos Bajnokságra. A felkészülés nem sikerült volna Várda Lőrincné, Marcsi támogatása nélkül.

Ezúton köszönjük Dr. Bozsolik Róbertnek az Önkormányzat buszát, valamint sofőrünknek, Cziner Lászlónak.  

Eszti

Adó 1%-ához az egyesület adószáma: 18620160-1-17 Legjobb Utcai Csapat Egyesület. Köszönet a gyerekek nevében!

 

 

Dokumentum:
Datum indul: 2018-03-12
Datum vege:
Kiemeles: 0