Ma 2018. december 10, hétfõ Judit napja van.
Ezen a napon történt:

A Könyvem és Én

2018. november 12.

Szelfi pályázatot  indít Szekszárdon az Illyés Gyula Megyei Könyvtár "A Könyvem és Én" címmel serdülőknek, kamaszoknak, fiataloknak és mindenki másnak egyaránt, akinek van aktuális, vagy régi, életét meghatározó szeretett könyve. A pályázat célja, hogy minden nevező bemutathassa kedvenc könyvét. Lehet mókás, komoly, minden kreativitást szívesen fogadnak! A zsűri által legjobbnak ítélt fotókból kiállítás nyílik a könyvtár épületében.
 
A pályázás módja: a pályázaton bárki részt vehet, aki elmúlt 10 éves (18 év alatt csak szülői hozzájárulási nyilatkozattal érvényes)
 
Nevezési díj nincs. A jelentkezési lapot szkennelve, e-mailen kell eljuttatni az alábbi e-mail-címek valamelyikére: kotoganmariann@gmail.com vagy kaposi.ildiko27@gmail.com
A fotókat kizárólag a pályázat e-mail-címeire megküldve fogadják el. A pályázattal kapcsolatos információ is ezen a két e-mail-címen kérhető.
A tárgyhoz „A Könyvem és Én” megnevezést kell feltüntetni.
Pályázni 1-3 MB méretű, 300 dpi felbontású, JPG formátumú képekkel lehet. Egy pályázó legfeljebb 3 fotóval nevezhet. A képeket jól azonosítható elnevezéssel kell elküldeni (pl.: ALKOTÓ NEVE_A KÉP CÍME_SZÜLETÉSI ÉV_SORSZÁM). A fotón be lehet mutatni a könyv témáját, hangulatát, hozzáfűzhető egy rövid leírást is.
 
Jelentkezési határidő: 2019.01.31.
 
További információk: tel: 06-74 528-104
 
Kapcsolódó: lapozzon bele a bataszek.net könyvajánló rovatába!