Ma 2018. december 12, szerda Gabriella napja van.
Ezen a napon történt:

DJP hírek - EuroSkills SZAKMÁK EURÓPA BAJNOKSÁGA

2018. szeptember 24.

A Magyar kereskedelmi és Iparkamara felkérésére és partnerségünk erősítése érdekében szeretnénk népszerűsíteni az EuroSkills Budapest 2018 – SZAKMÁK EURÓPA BAJNOKSÁGA rendezvényüket, amely 2018. szeptember 26. – szeptember 28. között kerül megrendezésre Budapesten.

A EuroSkills Budapest 2018 versenyen kiemelkedően ügyes fiatal szakemberek mérik össze tudásukat és képességeiket Európa számos országából. A verseny tíz éves történetében ez az első alkalom, hogy Közép-Kelet-Európa ad otthont e nemzetközi megmérettetésnek. A EuroSkills versenyeket a szakmák „Európa-bajnokságának” is szokták nevezni, és kétévente (páros években) rendezik meg.

 

  • A EuroSkills, vagyis a fiatal szakemberek Európa-bajnoksága, látványos bemutatója a szakmáknak és a legfrissebb európai fejlesztéseknek.

  • A  WorldSkills világversenynek, a  „szakmák olimpiájának ” az európai változata. 

  • Két évente rendezik meg, a WorldSkills Europe szervezet tagállamainak egyikében.

  • Jelentős nemzetközi szakmai esemény.

 

A EuroSkills Budapest 2018 versenyen 3 nap alatt 28 ország közel 600 versenyzője méri össze a tudását, előreláthatóan 40 szakmában.

Magyarország 26 versenyszámban indít versenyzőt a EuroSkills Budapest 2018-on. Gyere, és szurkolj Te is a magyar csapatnak!

 

HELYSZÍN: Hungexpo Budapesti Vásárközpont

 

INFORMÁCIÓ: http://www.euroskills2018.com/hu

                     http://hu-hu.facebook.com/euroskillsbudapest/

 

SZERVEZŐ: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a SkillStar 2018 Nonprofit Kft.