Ma 2018. november 18, vasárnap Jenõ napja van.
Ezen a napon történt:

Bátaszéki Tanuszoda megnyílásának 10. évfodulója

2018. július 01.

A Bátaszéki Tanuszoda 2008. július 1-jén nyitott meg a nagyközönség számára.

 

Tíz éve zajlanak itt Bátaszékről és a környéki településekről érkező óvodások, diákok tanórái, lehetőséget adva a mozgásra és az úszásnemek elsajátítására.

 

Délutánonként itt tarja edzéseit a Bátaszék SE Úszó Szakosztálya, ezek után a civil vendégek élvezhetik az uszoda szolgáltatásait. A létesítmény rendelkezik tanmedencével, így lehetőség nyílik gyógyúszásra és kisgyermekek úszás oktatására. Nyáron több úszó egyesület is uszodánkban tartja edzőtáborait illetve nyári felkészülését.

 

 

Az úszás szerelmesei Bátaszékről és a közeli településekről is járnak ide, ami köszönhető a hangulatos szép tiszta környezetnek és a szívélyes vendéglátásnak.

 

 

Szinte a kezdetek óta ad otthont több úszóversenynek és triatlon versenynek. Jelenleg egy geotermikus pályázat elnyerésében részesült uszodánk, így a korszerűsítése is folyamatban van. Városunk csodálatos intézménye lehetőséget ad a sportolásra, egészség megőrzésére. A hosszú évek alatt kialakult nagy vendégkör megelégedéssel tér vissza újra és újra hogy csobbanjon egyet.

 

 

 

Idézet a Vendégkönyv tartalmából: „Az úszáshoz való feltöltődést, rekreációt a kellemes, nyugodt, makulátlanul tiszta környezet „lelkét” az uszoda kedves munkatársai képviselik.”" 

 

Pomsár Szilvia –uszodamester