Ma 2018. október 20, szombat Vendel napja van.
Ezen a napon történt: 1907. október 20., Elhunyt Budapesten városunk szülötte, Goll János, zenepedagógus, az UTE alapítója és első elnöke. Bővebben itt: Jeles Bátaszékiek
MENÜ

Irány a Balaton!

2018. április 16.

Jótékonysági akciót indított a Cikádor mémek - melyhez csatlakozott a bataszek.net is.

Április 13-án jelent meg az alábbi felhívás a Cikádor mémek oldalán:

 

"FIGYELEM! SZOLGÁLATI!!!


A Cikádor mémek csapata akciót hirdet, elsősorban helyi és környékbeli vállalkozók részére!
Terveztess velünk egy cégedre szabott, humoros mémet, reklám célból a cégednek,
és mi ígérjük, hogy a profi és kreatív kivitelezésnek és az oldal népszerűségének köszönhetően több ezer emberhez eljut a reklámod!


Ez nem a tolnai extra, ami a postaládából megy a kukába, helyenként házi hentesárú csomagolásra, hanem mi bemegyünk a házakba, a nappalikba, ott vagyunk buszon vonaton, kocsmákban, munkahelyeken, az utcán, a telefonon a zsebekben! Egyszóval mindenhol!
Ha bátor vagy, és ebbe belevágsz, garantáljuk, hogy a reklámra fordított összeget mi 100%-ig jótékonykodásra használjuk fel!
Tehát nem is reklámot veszel, hanem emberségből mutatott jeles és példamutató viselkedésedért cserébe ajándékba kapod azt!


A Cikádor mémek csapata, veletek közösen szeretne szervezni egy AUGUSZTUSI, SIÓFOKI KIRÁNDULÁST Bátaszék és környékbeli- főként óvodás korú- gyerekeknek, akik még nem látták a Balatont! 


Az akciónk neve egyszerűen csak " IRÁNY A BALATON! "
Ezen felül, azt is szeretnénk hogy ne csak a vállalkozók, hanem MI is, civil emberek is csatlakozzunk, csatlakozzatok, ki-ki az anyagi helyzetének mérten akár 100 forint erejéig!
Ha százat adsz, ezret kapsz! A Cikádor mémek csapata elsőként 10 ezer forintot ajánl fel e nemes célra!


Keresünk továbbá olyan vállalkozó szellemű, önzetlenül segíteni szándékozó embereket, akiknek van ilyenben tapasztalatuk, és részt vállalnának ebben, a pénz összegyűjtésétől a kirándulás megszervezéséig! 
Osszátok meg ezt, mutassunk ezzel is példát!


Hajrá Bátaszék, hajrá Cikádor földje, éljenek a gyerekek, akikre ha figyelünk, majd ők is figyelni fognak miránk, amikor megöregszünk!"

 

A bataszek.net a jelentkező vállalkozóknak a KISOKOSban való egy éves ingyenes megjelenést biztosít!

A Cikádor Mémekről ITT írtunk bővebben!