Ma 2018. október 20, szombat Vendel napja van.
Ezen a napon történt: 1907. október 20., Elhunyt Budapesten városunk szülötte, Goll János, zenepedagógus, az UTE alapítója és első elnöke. Bővebben itt: Jeles Bátaszékiek
MENÜ

Könyvtári hírek –könyvajánló, kiállítás

2018. március 14.

KEDVES OLVASÓINK!

 
Újra indul a Mini Galéria sorozat. Márciusban Demeter Gyula (Mórágy) fafaragásai és Viand Jánosné (Pécs) keresztszemes hímzései láthatók. Kérjük olvasóinkat és látogatóinkat, hogy szolgáltatásainkat a könyvtár nyitva tartási idejében vegyék igénybe. A könnyebb tájékozódás érdekében a bejárati ajtó mellett elhelyezett megállító tábla ad eligazítást.
 
Facebook oldalunkon is próbálkozunk újítással: rövid leírást adunk az általunk elolvasott könyvről, próbálva ezzel is kedvet csinálni az olvasáshoz. Olvasta már… címmel eddig 3 könyv ajánlása történt meg. (Persze próbálunk minél több könyvet elolvasni, de hát nem megy az olyan gyorsan!)
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Számvevőség épületében három kiállítás is megtekinthető. Kérjük, ha rokonaik, barátaik Bátaszékre látogatnak, hozzák el őket a kiállításokra. Figyelem: előzetes bejelentkezés szükséges.
 
 
Tervezzük leselejtezett könyveink kiárusítását, az előkészületek zajlanak, hamarosan jelentkezünk ebben a témában. Március 19 és 23 között Internet Fiesta a könyvtárunkban: ez azt jelenti, hogy a számítógép használatához nyújtunk segítséget, azoknak, akik erre igényt tartanak. Részvételi szándékukat kérjük, időben jelezzék.
 
 
Ha Ön és családja még nem járt a felújított könyvtár épületében, látogassanak el hozzánk! Mi az, amit nyújtani tudunk Önöknek? Beiratkozás esetén az állandóan megújuló könyvállomány kínálatából választhatnak, de akár újságot, dvd-t, diafilmet is kölcsölnözhetnek. Látogassa rendezvényeinket, honlapunkat, facebook oldalunkat! Figyelje kirakatunkat, amely mindig aktuális könyvajánlót mutat, megjelenít ünnepeket.
 
 
Tudta Ön, hogy könyvtárunkban tartja összejöveteleit a Varrókör, a Könyvbarátok klubja, a
Nagycsaládosok Egyesülete? Keresse őket, és csatlakozzon hozzájuk! Találkozzunk minél gyakrabban! Szeretettel várunk mindenkit!
 
Keresztély Gyula Városi Könyvtár
 
A bataszek.net könyvajánlóit Blogjaink között olvashatják.