Ma 2018. október 22, hétfõ Elõd napja van.
Ezen a napon történt:

Visszatekintés a 2016-os évünkre

2016. december 30.

Kedves Olvasóink, csupa pozitívum az alábbi sorokban. Első szóként mit is írhatnék: hála az érdeklődésükért!

A 2014-es, és 2015-ös összefoglalónk után idén inkább néhány számadattal érzékeltetném, honnan, hova jutott a bataszek.net.

Míg a 2015-ös évet azzal zártuk, hogy abban az évben kevesebb, mint 200.000-ről látogatottságról megnöveltük a nézettséget majdnem félmillióra, addig jelen pillanatban az egymillió-egyszázezret közelíti a teljes nézettség-mutató. Ez döbbenetes, és újra jó rátekinteni erre, a munkánk létjogosultságát egyértelműen jelző számra!

Ugyan míg a 2015-ös évben 379 hírt hoztunk le, tehát több, mint napi egy újdonság olvasható volt az oldalon, úgy 2016-ban ez az előre jelzett változásoknak (több saját anyag, hangsúly inkább a publicisztikákon) megfelelően 200-ra csökkent, ellenben 118 blogunk is megjelent, mely ékesen mutatja a szerkesztőség aktivitását!

Az érdemet így érezze magáénak

  • Nagy László, a háborús érdekességek „felelőse”
  • Nagy Tibor, aki bepillantást enged a Tűzoltóság mindennapjaiba,
  • Csukor Árpád bácsi, akinek feltöltő gondolatai sokaknak adnak hétről-hétre útmutatást,
  • Csaba Csenge, a legfiatalabb szerkesztőségi tag, aki konyhai útkereséseinek pillanatait osztja meg velünk,
  • Mészáros Vilmosné Viola, aki egészségmegőrzésünkhöz ad bioboltjával tippeket,
  • Éberling József, aki versbe szedi érzelmeit számunkra (is),
  • Tóth Máté, aki –ha nem is gyakran, de annál ütősebb és érzelemdúsabb gondolatokkal színesíti palettánkat,
  • Görcs Péter, aki –bátran fogalmazhatunk így – képzőművészeti iránytűjének oktató, illetve kritikai írásaival az idei év legbefolyásosabb írója volt honlapunknak 
  • Skorday Gabi, aki szintén a képzőművészeti ágat képviselve teszi lehetővé számunkra egy-egy illusztrációjának közzétételét.

Nagy-nagy köszönet nekik!

Újdonságaink közül a Jeles Bátaszékiek sorozat 7 új cikkel gazdagodott, kutatómunkáért köszönet Jordán Krisztiánnak, Rudolf Lászlónak, akikhez bármikor fordulhatok segítségért, adatért, Csaba Csengének a háttérmunkáért. Beszélgetéseink rovatunkat pedig 8 interjúval sikerült bővíteni, és még –hajaj, de sok tervünk van, akihez ígértem, de nem jutottam még el, kérem, legyen türelemmel és megértéssel irántam, igyekszem!

Két állandó új menüpontunk alakult ki az év végére: a vallási hírek újra egyetlen kattintással elérhetőek, Plébános úrral, illetve Lelkész úrral folyamatosan kapcsolatban állunk. A másik menüpont – elfogultan – a Kosárlabda címet viseli, a dinamikusan fejlődő szakosztály híreit, képeit követhetik, valamint hamarosan elvileg érdekességeket olvashatnak a sportág történetéből. A rovat felelőse Máté… akinek itt is hatalmas köszönet a cikkekért, a lektorálásokért, ötletekért és a támogatásért, mely nélkül semmilyen közéleti tevékenységem nem valósulhatna meg.

Személyesre sikerült beszámolóm végén még köszönet Hauwasser Péternek, aki bármikor „ugrik”, ha fotóra van szükségem! Köszönet azoknak, akik a háttérből hírekkel, fényképekkel, információkkal segítik oldalunkat!

Végezetül egy kis facebook-statisztika: a legnépszerűbb tartalmak az alábbiak voltak:

Természetesen ebben az évben mi más nyerhette volna el a legnagyobb elérés dobogós helyezéseit, mint a Molyhos Tölgy? Első 3 legnépszerűbb bejegyzésünk ehhez kötődött. De nézzük, mi volt még közönségünk kedvence? Kürtösi Krisztiánról, új plébánosunkról írt cikkünk, illetve még év elejéről egy átvett hír Stelcz Ferenc hentesáruinak sikeréről. Év végére egy képünk futott be nagyon: a Pytrophoto által megörökített Molyhos Tölgy lett az utolsó negyedév legnagyobb aktivitást kiváltó posztja.

Mi mást mondhatnék, mint hogy a teljes szerkesztőség nevében Boldog Új Évet kívánok, ne hagyjanak ki minket jövőre se!

Mi új fogadalmat nem teszünk, csak folytatjuk az előző évek gyakorlatát: egyediséget, őszinteséget, színvonalat igyekszünk biztosítani, a szakmaiságot, kendőzetlenséget sem kihagyva!

Aki pedig szeretne azonnal tudni híreinkről, kapcsolja be az értesítéseket a facebookon, iratkozzon fel youtube csatornánkra, és kérjen ott is értesítéseket! Köszönjük! ;)

Csaba-Tóth Zsófia