Ma 2018. november 21, szerda Olivér napja van.
Ezen a napon történt: 1896. november 21., Elhunyt Magyarevics Jeremiás, bátaszéki születésű ortodox pap, a görög keleti szerb egyház budai püspöke, a grabováci kolostor archimandritája. Hamvait a szentendrei szerb templomban helyezték örök nyugalomra.
MENÜ

Szülők iskolája 2 - Tükörbe nézés

Hogyan nevelünk?

Esemény dátuma: 2018-02-23

2. rész 2018. február 23. 18 óra - Bátaszék, Általános iskola aula

Sok olyan dolgot látunk a gyerekek életében, amivel nagyon nehezen tudunk mit kezdeni, miközben szeretnénk a legjobbat adni nekik. Az előadássorozat ebben kíván segítséget nyújtani, inspirálni, újragondolni, fényt gyújtani.

Az előadó gyakorló szülő, tanító és pedagógus-továbbképző. Holland, kiváló magyarsággal tartja logikus, gyakorlatias előadásait, miután közel 20 éve él feleségével Magyarországon.
Az előadásokat mindenkinek szánja, aki gyereket nevel és/vagy oktat - tehát szülő, nagyszülő, pedagógus, edző, gyerekekkel, ifjakkal foglalkozó egyesület, egyház képviselője…
Az előadások ingyenesek, de lehet támogatni az iskolaudvar közösségi fejlesztését a helyszínen. Egy-egy előadásra is lehet jönni.
A plakáton látható címek igazítanak el a kéthetenkénti alkalmak témájáról.
A március 3-ai szombati családias szakmai napon kerül elő a bibliai értékeken alapuló nevelés, a hitben való nevelés az életkori sajátosságok mentén, és a nemzedékek közötti kapcsolatok megerősítése, mely napot különösen is javaslunk a hitoktatásban résztvevő gyerekek szüleinek, hitoktatóinak.
 
A rendezvényt egyeztettük a bátaszéki általános iskola igazgatójával és plébános úrral is. Az ő biztató támogatásukkal reméljük, hogy ez az előadássorozat sokunk számára lesz építő, elgondolkodtató, hogy a legjobban szeressük gyermekeinket, vagy ovis, diák növendékeinket.