Ma 2018. november 21, szerda Olivér napja van.
Ezen a napon történt: 1896. november 21., Elhunyt Magyarevics Jeremiás, bátaszéki születésű ortodox pap, a görög keleti szerb egyház budai püspöke, a grabováci kolostor archimandritája. Hamvait a szentendrei szerb templomban helyezték örök nyugalomra.
MENÜ

VI. Cikádor Rock City Festival

A Cikádor Rock City Fesztivál egy több zenekaros zenés buli Bátaszéken. Az alapkoncepció az volt, hogy legyen egy évente megrendezett esemény, ahol a különböző műfajokat képviselő zene

Esemény dátuma: 2018-04-07
A Cikádor Rock City Fesztivál egy több zenekaros zenés buli Bátaszéken. Az alapkoncepció az volt, hogy legyen egy évente megrendezett esemény, ahol a különböző műfajokat képviselő zenekarok megvillanthatják tudásukat és népszerűsíthetik magukat.
 
A 2014-es fesztiválon a Rönk, az Animal Bar, az Éjisereg és az Idióták léptek fel - első alkalomhoz képest nagy sikerrel. 
 
A 2015-ös év sajna a tanulmányok és egyéb elfoglaltságok miatt kimaradt.
 
2016-ban március 18-án jött a második felvonás. Az este fellépői a Rumproof (Pécs), a Lékkör (Pécs), a Flegma (Komló), az Idióták (Bátaszék) és a LAY (Őcsény) voltak.
 
2016 október 29-én 7 zenekar tette tiszteletét Bátaszéken a harmadik rock city-n. A Másnaposok (Alsónyék), a No CFC (Kakasd), a Flegma (Komló), a Rock Ant Roll (Bátaszék), az Idióták (Bátaszék), a Sonic Rise (Bonyhád) és az Avement (Pécs). Ez az este, azaz a harmadik buli a sorban jelentette az eddigi csúcsot. Közel 200 ember szórakozott az Iparos Kávézóban. 
 
2017-ben, tavasszal megrendezésre került a 4. is. Ezen az estén az Egyszeri, az Esőbeállók, a LAY, a Snic Rise, a No CFC, az Idióták és a Pollen zenélt.
 
2018-as infók:
FELLÉPŐK:

IDIÓTÁK:
https://www.facebook.com/idiotakzenekar/

AVEMENT:
https://www.facebook.com/avement/

LAY:
https://www.facebook.com/layband/

NO CFC
https://www.facebook.com/NOCFCzenekar/

ESŐBEÁLLÓK:
https://www.facebook.com/esobeallok/

THE FOUR KEYS:
https://www.facebook.com/thefourkeyszenekarhu/

METALHEART:
https://www.facebook.com/Metalheart-109889006389540/

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ 

JÁTÉK:

Oszd meg az eseményt, hívd meg az ismerőseidet és nyerj belépőt!

Oszed meg az esemény plakátját és nyerj egy korsó sört, a zenekar jóvoltából! 

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ 

BEHOPP: 

21:00-ig 500 HUF
21:00-tól 700 HUF