Ma 2018. november 18, vasárnap Jenõ napja van.
Ezen a napon történt:

BLOGOK

Kérjük válasszon...

Ami belülről fakad
Mi a költő? Szerencsétlen ember, aki mély kínokat rejt szívében, de ajkai úgy vannak formálva, hogy miközben sóhajok és kiáltások hagyják el, mindez úgy hangzik, mintha szép muzsika lenne.
Bátaszékek a nagyvilágban
Ebben a menüpotban szeretnénk "összegyűjteni" a Bátaszékről elszármazott fiatal és "idősb" honfitársainkat! Szeretnénk naprakészek lenni az Ő mindennapjaikat illetően, tudni, hol élnek, milyen életszínvonalat értek el életük Bátaszéktől távol eső időszaka alatt!
Bátaszéki történetek a XX. századból
Nagy László szellemi gyűjteményét szeretnénk közzé tenni, hiszen közel 20 éve kutatja a környék II. világháborús történeteit. Ezekből a kis epizódokból lassan egy könyv telne ki, addig is, míg a sajtó alá rendezés lehetősége megnyílik, olvassátok érdeklődéssel őket!
Bukovinai székelyek
Hold, ha feljön, nap, ha támad, Érezzétek azt a vágyat: Leborulni, le a földre, Az anyára, az örökre.
Egészségünkért
A Mentha Aquatica biobolt a Budai udvarban várja az érdeklődőket, nem csak termékkínálatával, de vezetőjének, Mészáros Vilmosné Violának szaktanácsaival is. Ezekben a blogbejegyzésekben mindig időszerű tanácsokat oszt meg a hallgatósággal, egészségük megőrzése érdekében.
Gondolatok
Lesz szó kultúráról, sportról, közéletről... Mindezt egy nagyon bensőséges, szubjektív tolmácsolás keretében!
Háziasszonyoknak ajánljuk
Néha nehéz kitalálni, mit is főzzünk a család számára. Sorozatunkban minden hónapra egy alapanyag-fajtát ajánlok Kedves Olvasóim figyelmébe!
Holnap vasárnap!
Elmélkedések vasárnapról vasárnapra
Jegyzetek
Csak úgy, mint a címben...gondolatok a hétköznapokból.
Juditsuli
Tanulással kapcsolatos ötleteimet szeretem megosztani, nem csupán tanítókkal, hanem szülőkkel, vagy a játékos tanítás iránt érdeklődőkkel. Remélem, sokan találnak itt egy-egy olyan ötletet, amit szívesen kipróbálnának, vagy éppen segítséget kapnának olyan dolog gyakorlásához, ami eddig nehézséget jelentett gyermeküknek.
KÉPről-KÉPre
Gyerekkorom meghatározó részét képezte a művészkedés, amely azóta sem múlt el. 2011-ben porcelántervező iparművészként diplomáztam Budapesten. Jelenleg több művészeti ág is foglalkoztat a festészettől a pirográfiáig, de mindenek előtt az alkotás szeretete hajt.
Képzőművészeti iránytű
Szerzőnk restaurátor, festménybecsüs szakember. Írásaiban a képzőművészet különböző ágaiban kalauzolja el az érdeklődő Olvasót!
Könyvajánló
Mottó: A jó könyveket el kellene tiltani, hogy olvassák is őket.- Móra Ferenc / Motttó2: A könyvben nem az érték, ami le van írva, hanem amit kiolvasunk belőle. Minden szó arra való, hogy megindítson bennünk egy folyamatot, s mi ezt hitelesítsük.- Kosztolányi Dezső
Lélek
Néha elmerengünk, akkor szabad igazán lelkünk.
Norbi Blogja
Ezt a blogot a Norbi írja mindenki számára...
Tűzoltó Blog
A bátaszéki tűzoltók jóvoltából aktuális figyelmeztetések, hasznos tudnivalók, baleset-megelőzés.